De Schiphol Edition biedt een unieke kans aan bedrijven

Bied jouw medewerkers de kans om met Schiphol partners door Tanzania te fietsen voor Amref Flying Doctors! Africa Classic is een gezonde uitdaging voor sportieve reizigers, mountainbikers en getrainde fietsers. Fiets met je team over prachtige tracks, bezoek samen Amref-projecten, maak contact met de bevolking en ervaar het adembenemende Afrika op een unieke manier.

Doe mee aan dit onvergetelijke avontuur dat een band schept voor het leven!

Africa Classic verbindt

Verbindend

Medewerkers van verschillende partners en bedrijven die de luchthaven maken krijgen door dit avontuur een unieke band met elkaar. Samen verbinden jullie je op een sportieve manier aan dit initiatief.

Africa Classic is opvallend

Opvallend

Deze uitdaging heeft door de deelname en financiële steun van medewerkers en relaties een groot bereik. Medewerkers vertegenwoordigen het bedrijf met trots en geven een boost aan de naamsbekendheid.

Gezondheid staat bij Africa Classic centraal

Gezond

Africa Classic krijgt je complete bedrijf in beweging. Medewerkers trainen samen, motiveren anderen om zich ook fysiek in te zetten voor het goede doel middels sponsoracties én dragen bij aan een gezonder Afrika.

Africa Classic is grensverleggend

Grensverleggend

Je krijgt de kans om met eigen ogen te zien wat jullie bijdrage aan Amref Flying Doctors oplevert. Met jullie team bezoek je Amref-projecten en werk je mee aan een betere gezondheid in Afrika!

Africa Classic is ondernemend

Ondernemend

De waarden en doelen van je bedrijf worden door de medewerkers geleefd en uitgedragen. Jullie MVO-beleid komt meer op de voorgrond te staan en de inzet van de medewerkers draagt bij aan de goede reputatie van het bedrijf.

Africa Classic is inspirerend

Inspirerend

Je bedrijf raakt geïnspireerd door de liefdadige aard van dit evenement en medewerkers nemen met passie deel aan deze fysiek uitdagende tocht. Africa Classic verandert levens, zowel in Nederland als in Afrika!

Deelneemster Marion Janssen vertelt over haar Africa Classic ervaringen

Team VvAA

“We kwamen allemaal van verschillende afdelingen. Door onze deelname zijn we goede vrienden geworden, waardoor het samenwerken nu erg makkelijk gaat.”

Deelneemster Marion Janssen vertelt over haar Africa Classic ervaringen

Team Mediq

“Door deelname aan Africa Classic wordt het MVO-beleid van Mediq beter zichtbaar en laat Mediq zijn betrokkenheid zien bij de zorg in Nederland en daarbuiten.”

Deelnemer Vreni Herkert vertelt over haar Africa Classic ervaringen

Team Tauw

“De deelnemers hebben het hele bedrijf en onze klanten en leveranciers meegenomen in hun sponsoracties. Tijdens het evenement hebben we ze elke avond met z'n allen via de reportages gevolgd.”

Het verhaal van Liesbeth

Team Intermax

“Africa Classic brengt het maatschappelijk verantwoord ondernemen, de sportieve inspanningen die mensen samenbrengen, en ouderwets idealisme waarmee je de wereld beter maakt, bij elkaar. Dat inspireert ons.”

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen